Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor

 

Jag har varit så länge
i detta tomhetens palats

som ett skuggspel
ser jag livet
som pågår
människor
runtomkring
barn som leker
fåglar som flyger
gula löv
röda löv
singlar ner

jag försöker vara lika modig
som de fallande höstlöven
men är liten och rädd
ropar tyst ditt namn
höstvinden blåser bort mina ord
fasaden spricker

tomma ögon
fäller tårar

jag vänder ansiktet
mot
den bleka höstsolen
ser
regndroppar mot en regnbåge
vill var där

 

vila på regnbågens valv

 

P.G 20111007

 

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 07:47



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
mysigt skriven text. Jag vill också vila på regnbågens valv :)
2012-01-15

    ej medlem längre
Du inspirerar verkligen!
Att läsa dina alster tänder en glöd av vilja till bättre texter än mina vinindräkta oneliners!

Jag är imponerad!
2011-10-31

    snöö
Så jätte fint skrivet, en text som går in blir så nära och känns på djupet.
2011-10-07

  Nina Nightwish
Såå himla bra text! Säger mycket, skrivet med vackra ord
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP