Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mina solglasögon

Om man tittar noga in i någons ögon själens spegel, ser man inte den andres själ

Man ser sig själv

Samtidigt som den andre tittar på en


Varför vänds blicken ibland bort?


Är det på grund av blyghet för att bli sedd, granskad eller dömd?

Eller av rädsla för att se sig själv?





Fri vers av micke ahlborg
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 01:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanonlåt av Docent Död.

Jag bär solglasögon för att jag vill det.
Har folk problem med det kan de göra på sig.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg