Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var där

Jag var där


Jag var där
I himlens lyckliga gård
Och i helvetes plågande avgrund

Jag var där
Var kärleken blomstrar
Och var hatet visar sin äcklighet

Jag var där
Var passionens rop hörs
Och furiers skrik

Jag var där
Var blandas vilt
Olika känslornas värld

Jag var där
Tack vare dig
Dag efter dag

Jag var där
Men jag vet inte
Om jag är tacksam för det

Jag var där
Och kommer aldrig
Uppleva dig igen




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 08:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
smärtsam text..men hoppas en ny fin kärlek
hittar dig ...tror det
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Alla hatar.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros