Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drive-through

Vid sidan av vägen

streck 

i kanten

 

livet

en linje 

vid hög hastighet

 

stopp

stanna 

se

 

ögonblicket bölja

 

akta dig för människor

som säger ja

 

det går fort

enkelt

 

ja

 

akta dig

 

drive-trough-himlen

är öppen 24/7.

 

there's no turning back.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Per Blomqvist
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-07 10:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mörker, ljus -
bra idé med livslinjen som livlina mot "drive-through-himlens" sug
2011-10-07

  kirsti ylinikka VIP
Det här var bra!
2011-10-07

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist