Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigrar

mitt älskade sverige
min gråa himmel, mina kalla, mitt snöblandade

mina tysta mina självständiga
ensam är stark
era hårda skal, ansikten lapandes decembersol

er kyla
och min längtan
efter något annat än
mitt älskade sverige




Fri vers av Nellan
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan