Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te

beska blad och
dunkel sötma
bränner mina händer när jag kupar

aldrig smakade det så bittert
och så ljuvt
som när det föll på hans skälvande läppar




Fri vers (Fri form) av Nellan
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 21:26



Bookmark and Share


  ester.b
Jättefin!
2012-12-06

  flygia
underbar
2012-12-06

    ej medlem längre
finemang!
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan