Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag ur dagbok (eller: Ledsen tonårstjej)

"jag skulle vilja skriva en dikt till dig"

"en del av mig är bombsäker på att allt jag behöver är ett nytt sammanhang, en ny vardag. Nya vänner nya vanor, och allt blir bättre. Jag blir bättre
Men den största delen av mig vet att det är skitsnack. Hur många vänner jag än omger mig med, hur jag än fyller de gapande tomrum som är mina dagar, så kommer jag alltid må så här"


"jag har inget problem med att släppa in folk i mitt liv. Problemet ligger i att släppa in mig själv i deras. Jag tar inte plats, jag tar inte initiativ, gör inte anspråk. Jag ringer inte, varken på dagen när jag har tråkigt eller på natten när hjärtat värker, jag gråter inte och jag tröstar inte, det är stelt och fattigt. "


"jag vet aldrig varför jag mår som jag gör och därför kan jag inte prata med folk om det. kan inte dela tankar och gråta och låta mig tröstas för det är fel alltihop. hur kan man trösta och hjälpa någon som inte ens vet varför hon mår som hon gör, när det inte finns någon bakomliggande orsak. "


"vill gråta hos en främling, bli tröstad och kramad i tystnad av en främling som jag inte behöver prata med efteråt, som jag inte behöver träffa igen.
jag vill bli full, bli hög"

"jag vill prata med någon som inte säger "du måste prata med någon" "




Fri vers av Nellan
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 21:20



Bookmark and Share


  the fool on the hill
det känns som den handlar om mig... tack för fin läsning i alla fall. <3
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan