Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typ fjortis

Jag vill vara
konstnärligt djup och
poetiskt svår
Men jag är
hjärtknipande vardaglig
Det är trist att vara tråkig och
så jävla sjutton år




Bunden vers av Nellan
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan