Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Sömniga ögon, trötta händer att hålla i när natten sänker sömnen över allt. Vi är vakna och jag vill ha dig i dina nopprigt mjuka kalsonger och varma hud, dess sälta, din kropp mot mig, fingrar lekandes längst konturer, kurvor och gropar. Gropar i din kind, dina nyckelben, gropar för mig att fylla med tysta suckar. Men låt oss glömma vår längtan och all tröstlöshet för en stund, för här finns du och jag och framför oss sträcker sig natten i svala timmar för oss att bruka hur helst vi vill, och jag vill fylla varje sekund av dem med din huds elektricitet och dina läppar att släcka min törst med.




Fri vers av Nellan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan