Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djungel

rusandes in i det vilda
blottade halsar, daggbestrött
i det skymda
det längtande det trånande
hoppandes en hand att hålla
enbart för att ha en hand
att släppa
för få känna
det tar




Fri vers av Nellan
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellan
Nellan