Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS AFTONRODNAD

När livets aftonrodnad

börja skönjas

 

och minnena

från soluppgången

lyser starkast

 

När dagen dessemellan

bleknat

 

 väntar skymningen

 som närmast

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 15:01



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Men visst är skymningen vacker!
2012-01-09

    wildrosen
underbar och känslosam, applåd
2011-11-04

  Alva Johnsson VIP
Låt oss stanna upp
begrunda och vörda livet
och dagen.
2011-10-09

  La Magnólia VIP
Mycket vackert skriftat om livet och dess olika faser ...
2011-10-07

    Sylwia
Ett dygn i diktform. En skön känsla som sprider medvetenhet. Dagar kommer och går men minnena kvarstår. Ha en bra dag!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP