Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon sisådär

 

 

tänkte skriva en dikt till dig

det jag talar är inte samma
det är annorlunda och med Norrlandsdialekt

alla behandlar mig som ett olycksfall
sedan jag föll ut ur dikt-boken

 

jag är som en militär

som glömt knäppa en knapp i rocken
och får stå i skamvrån

medan de andra har roligt och skjuter

 

jag har ett arbete; jag beskriver

för de flesta är jag bara ett minne -
ett rykte om någon sisådär

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 15:41



Bookmark and Share


  Raul Ström
Ja, vem slits inte mellan den man är, och den man vill vara ?
2011-10-25

  anits VIP
Mycket mycket vackert
2011-10-08

  AgnesP
Gillar denna skarpt:)
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Militärer är verkligen olycksfall, men en sådan är inte du.
Du är en kraftfull rebell.
2011-10-08

  Ingela Svenson VIP
men ååå, så vackert, så mjukt och lite underdånigt, jag är bara, blir slutsatsen, men du är den bästa poeten, bara det är du, så är det!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP