Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILJESTYRKA

Vindar

Viner

Vredgas

Väntar vinter

 Våldtar

värmande viskande vindar

 Varför

 Vill visa

Viljestyrka

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 16:50



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker favoritbokstav att skriva allitteration på! Applåder
2011-10-08

  Kalle.O
V som i vackert!
2011-10-08

  Ninananonia VIP
Starkt.. viljestyrka.. :)
2011-10-07

    Anneli A
:-D
2011-10-07

  aol
starkt bra skriftat
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP