Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vår skull

Vad väcker en självmordsbombare eller massmördare

svar:


UPPSTÅNDELSE, att vi andra också skulle tro på pånyttfödelse i en bättre värld


Hur många Jesus behöver vi ? på drygt 2000 år har vi inte fattat


att synden är borta, synden var människans påhitt, ett ont tankemönster

likaså har vi uppståndelsen i vardagen, det vi släpper iväg återkommer

i förståelse...... vi kan ha det precis så som vi vill tänka...



så många förtvivlade själar som söker uppståndelse....


jag vill vara med ... jag vill hjälpa till ...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP