Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Havsfolk

bergsfolk

folk som är dropparna
från molnens länder

Du som känner
deras namn

och vet
deras vägar

möter världen
där vi alla lever


Tårfolk

saknadsfolk

folk som är händerna
från kärlekslanden

Du som känner
också dessa

vet att gråten
är gryning

Och att dagfolket finns
och eldfolk
som värmer
som alltid är där

när de kalla vindarna kommer
för att försöka
släcka ljusen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-08 07:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert tröstande
2011-10-08

    ej medlem längre
Underbar o full av tröst!
Du har en förmåga att med mjukhet skifta i perspektiv och ändå se helheter. Berörande fint! Tack!
2011-10-08

    ej medlem längre
Underbar o full av tröst!
Du har en förmåga att med mjukhet skifta i perspektiv och ändå se helheter. Berörande fint! Tack!
2011-10-08

    ej medlem längre
Underbar o full av tröst!
Du har en förmåga att med mjukhet skifta i perspektiv och ändå se helheter. Berörande fint! Tack!
2011-10-08

    ej medlem längre
Underbar o full av tröst!
Du har en förmåga att med mjukhet skifta i perspektiv. Fint!
2011-10-08

    ADI Nehlin
fin, fin..finns många sorter som berikar vår värld
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP