Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyr tomrummet

 

 

 

himmel över jorden

nyckeln till frihet

 

 

naturens mönster

 

minerat öppet fält

 

 

jag har hittat det vackra.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-08 07:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Gläds!
2011-10-08

    ADI Nehlin
vackert
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist