Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar



Vid midnatt sluter vi oss
låter stjärnorna skriva språket i skyn
färgar våra hjärtan med magi
knådar lyckan med våra själar
och vid soluppgångens kraft
återgår vi till de tappra soldater vi är
som kämpar för vår egen överlevnad




Fri vers av Vingaravglas
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-08 09:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
ger en tankeställare ...
2012-05-24

    Birgersdotter VIP
Bra skriven...
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas