Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det står i aftonbladet idag...att det amerikanska folket sakta börjar bli mer normalviktiga. Av vilken anledning? Jo...dom har pga den ekonomiska krisen inte råd att gå ut och äta på restauranger längre...


BMI


...så kanske...kära vänner....det är just så...
att om dina pengar i plånboken är små...

det får dina kilon att spontant försvinna...
snart syns det om du är man eller kvinna

så gnäll ej när du ditt gårdagliga bröd får äta
eller till kaffet är borttaget extrafylld fläta

kläder från förr kommer åter att passa
detta kan stärka den svagaste kassa

var glad åt din minskade ekonomi
för den kommer sänka ditt BMI



©yvonne eriksdotter 2011






Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 437 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-08 10:01



Bookmark and Share


  sangel
Kan bara le åt vår "smala lycka"
2011-10-08

  LassO
hårdfjällad lycka eller nåt.... kanske
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter