Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dumförklara det som hänt



jag tänkte inte gå med på vilka dumheter som helst
har väl någon slags moral antar jag
några gränser har jag väl

några slags tankar om skiljelinjer
någon uppfattning om rätt och fel och kanske, om inte om fanns

inte tänkte jag vika mig för något som jag ej kunde ta på
något som jag själv ej tänkt ut att det skulle bli
jag vägrar gå med på vad som helst

herregud jag är en vuxen kvinna, jag kan bestämma själv
ge fan i att försöka skriva mig på näsan
dumma dumma dig

dumma dumma dig


dumma


dumma


dig


...








Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 10:50



Bookmark and Share


  Järnkatten
Hihihi, väl talat princessan!
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Bra sätta ner foten
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP