Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romb

Inom denna kvadrat

Romb

raglar alla de

mina personer

de föses ihop

när kvadraten flyttas


vi krockar


ändrar
riktning

kompassen visar

fel

tappar
stycken


romben svävar

över kartan

som

anden i glaset

några

tappas

en efter

en

kvar

blir

jag.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 11:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra, vännen!
Hur är det med dig nu då?
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl