Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erkänn att jag är patetisk och dum



när jag möter dig andra gången i livet, då har vi varit separerade i cirka fyraochenhalv månad.
jag flyttar till dig igen trots att vår relation skadats med ett uppbrott, en smärre katastrof, en krasch i vilken vi båda dog och nu återuppstått igen.

vi sitter på soffan och talar allvar om vår obeskrivliga kärlek. den är sann.
jag säger att jag känner mig patetisk. allt vi gått igenom är.....
jag vuxna kvinnan som brukar vara så förnuftig och är ansedd som klok och eftertänksam, här sitter jag med dig igen och vill lämna allt annat bakom mig och börja om.

med dig, igen









Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-08 11:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en av de saker som gör kärleken, o förälskelsen, så härlig - hänfallenheten.
2011-10-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en av de saker som gör kärleken, o förälskelsen, så härlig - hänfallenheten.
2011-10-13

    ej medlem längre
Att våga tro och lita på kärleken gör en alltid sårbar.
Av hela mitt hjärta önskar jag er båda
"Lycka till."
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP