Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går bort för att återkomma senare...


Inget för evigt

åker längst vinden

min moto guzzi skriker ut

det stramar i huden
kylan tränger in under den tunna tröjan
som bär spår av den snabba
sommaren

fast det är höst
det märks så väl

rusk

trots skogens färgsprak
festival kavalkad

lever tiden kvar på den tjärade bryggan




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 130 gånger
Publicerad 2011-10-08 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman