Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför får inte pappa vara min störste ?





"man måste tro
på något högre"

min fru är 2,5 cm längre
än jag

det får fan räcka

vill man jag ska knäcka nacken ?

jag har fullt upp
med att sörja farsans 1,65




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-08 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och inte skulle det hjälpa med en pall, heller, eller?
2011-10-09

  Pirjo VIP
..och vi vet att den som är först väntar ju...
<3 <3 <3
2011-10-08

  Pirjo VIP
.. inre storlek räknas..<3 <3 <3
2011-10-08

  Kjell A. H Lundin
Du skruvar till det
så man får vrida hjärnan
runt i huvudet!

Haikukram!
Kjell
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP