Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut på någonting gott och enkelt...


Sommar slut

kastar av mig dom dammiga
stats bootsen

doppar fötterna i det kalla vattnet

en nyfiken mört kommer fram
förvånad
över min fötters oväntade invit

vattnet färgas röd
inte av blod

men av hösten löv

ett naturens spel och lustar

ser fåglarna ovanför skräna snabbt förbi
ingenting blir sig likt igen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman