Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skepp o'hoj...


Barkbåten

fann min barkbåt förlist
intill vassruggen
invid gäddornas hägn

ett gäng soldatmyror
låg utspridda
några i fören aktern

lite här och där

en itu delad skalbagge upp och ned

en bit där och här

naturens grymhet visas i perspektivet

fann barkbåtens kapten
en stolt gräshoppa surrad vid rodret




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman