Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan slaget i Stockholm

Riddarna från norr attackerar,
riddarna i Mariefred florerar
under en veckas tid om året.
Riddarna från förr syns på duken
men kommande generation missar det
som har hänt men uppdateras ständigt
om det som sker just nu,
hur gör du?




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling