Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT EJ SKUGGAN VÄXA

Så fylls min kropp

med kärleksvärme

till livet

 

Vågar jag känna

 

Blundar

 

Förnimmer

Solen

Träden

Vinden

Nära och kära

Hoppet och tron

 

Andas lungt och stilla

Lyckan flödar en stund i mitt inre

 

Kommer

Kommer ej

Kommer

 

Nej

Låt ej skuggan växa

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-08 15:29



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
En gåva, att förnimma
de fina stunderna i livet
och bevara dem i sitt inre.
2011-10-09

  Anna*
Mycket vackert skrivet! <3
2011-10-08

  aol
vackert skriftat vännen,
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP