Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där allt väntar

Planeterna svävar alldeles, alldeles nära
nu i natt

Nä, du har inte fått fnatt
i natt
livet har kommit i kapp i all hast
helt och fullt står livet
mitt framför dig.

Du kan ej trolla,
men bolla,
bara en aning,
inte för mycket med livet.

Våga ta klivet ut till planeterna,
dess magi
står mitt framför dig.

Se på stjärnorna,
dess ljus lyser extra
endast för dig.
Kliv ombord på livets raket,
ta dig ut i rymden där allt väntar.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 15:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert!
2011-10-09

  anits VIP
Underbart vackert
2011-10-09

  Ninananonia VIP
Härligt.. :) livets raket ja... den väntar där...och där är nu... just nu..
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77