Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fall

 

 

 

har inte många ord kvar nu

dörren har stängts
om den fria trappans permanenta fall

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-08 19:10



Bookmark and Share


  Börje Larsson
mitt i prick om mörkret och sin egen plats i civilisationen....
2011-10-10

  Anders Perols
Mörkt, uppgivet och så väl formulerat.
2011-10-09

  anits VIP
Sorgligt och mycket berörande
2011-10-09

  Ingela Svenson VIP
Ja, den känslan. som kommer smygande som i drömmar, när blockeringarna spärrar vägarna till de små små orden, de som kan sättas samman och skapa underverk. när de tar slut är dörren stängd, väldigt väl låst och tillbommad...
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Vem öppnar?
Vem stänger?
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP