Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maktstafett gammal text :-)


Maktlös

Maktlös


Nattens vingar
Har din doft

Stänger mina ögon
Ser dina

Varje liten tanke
Kretsar kring dig

Ditt namn
Fyller upp mitt hjärta

Det finns ingenting annat
Bara du

Min kärlek till dig
Bullrar i mitt hjärta

Älska mig
Eller avsluta mitt smärta




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-08 19:21



Bookmark and Share


  TT
...så mycket längtan...så vacker längtan...känner igen känslan...mycket bra text!!!
2011-10-13

  Ninananonia VIP
Berörande vacker..
2011-10-09

    Birgersdotter VIP
Mycker berörande text.Bra!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros