Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad var den här dagen bra för




i dag lät han den gränslösa tomheten
vara ifred
kränga hans insidor till bristningsgränsen

med båda fötterna på den platta jorden
uppfylldes han
av meningsfullhetens absoluta nollpunkt

han slutade att andas för att få luft
slippa dö
hans sort av kärlek hade tappat sitt namn





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-08 21:00



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
det här är ju lysande
2011-10-08

  Pirjo VIP
om du nu möjligtvis känner dig död så tycks du leva i våra liv...
2011-10-08

  Pirjo VIP
rena dödsdagen...hoppas på uppståndelse i morron då ..
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP