Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skepp har lämnat mig

Jag är ute på djupt vatten
Långt ifrån land
Månen lyser blek i natten
Någon sträcker ut en hand
Försöker hålla fast
Men tappar greppet
Sjunker i en hast
Bort seglar skeppet
Lämnar mig ensam kvar
Ropar i förtvivlan
Men får inget svar
Döden tar mig i sin kalla famn
Sveper in mig i sin svarta kappa
Och lovar ta mig in till hamn




Fri vers av solvarg
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 23:10



Bookmark and Share


    Lesley
Skrivet med flyt och känsla men tragisk!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg