Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

same same but different

Tårar som inte rinner
Smärta som aldrig försvinner
Känslor som inte kommer ut
Tankar som aldrig tar slut
Lycka som inte finns
Glädje jag aldrig minns
Hoppet som sakta bleknar
Tro som falnar och veknar
Viljan har mig lämnat
Styrkan den har rämnat
Livet är över
Döden är allt jag behöver

---------------------------------

Tårar som sakta rinner
Gör att smärtan försvinner
Känslor som kommer ut
Lindrar tankarna tillslut
Lyckan den finns
Stunder av glädje jag minns
Hoppet som sakta stiger
Tro som jag till livet viger
Viljan jag har
Styrkan finns kvar
Livet är mitt
Döden får vänta på sitt




Fri vers av solvarg
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 12:28



Bookmark and Share


  solvarg
zallander: tror jag verkligen inte.
skulle gärna höra den låten i så fall.

detta är orginal av mig!

men jag tar det som en komplimang ;)
2011-10-09

  zallander
Har inte Lasse stefanz gjort den här
2011-10-09

  Ulf D VIP
Allt har sin motsats, dikotomi, här en snygg en.
2011-10-09

  Ulf D VIP
Allt har sin motsats, dikotomi, här en snygg en.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg