Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom in

just nu önskar jag att Döden skulle komma och knacka på

jag önskar Den skulle säga att nu är det dags att gå




Fri vers av solvarg
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 12:26



Bookmark and Share


    Anneli A
Bra! Helt utan rädsla.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg