Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen kysser ditt öga

Solens stråle kysser ditt öga

jag ser på dig

du ler

Blinkar lite för ljuset

och lyser mer än solen.

Godmorgon älskling




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 09:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert kärleksfyllt
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt