Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad Makt




MAKT

Sin makt

över oss

visar

moder jord

genom sina

utbrott

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-09 11:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sant
2011-10-09

  Alva Johnsson VIP
Naturens pekpinne.
2011-10-09

  Mats Henricson
Bokmärker !
2011-10-09

  Mats Henricson
Absolut, det är som Hon vill tala till oss: "Sluta att misshandla Mig ! "
2011-10-09

  Kalle.O
Så sant, där har vi inte mycket att sätta till...
Fint skriftat!
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP