Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika för alla...


Gulnande

dagarna går

fort
plötsligt förbi

ett löv gulnar
far i väg

årstider byter plats

det kalla varma
möts

mitt hår grånar
ditt vitnar markant

årstider växlar

fort
plötsligt en annan tid

det unga gamla möts




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman