Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann frihet...


En smeds bekännelse (2011)


Ibland kan det kännas som om
jag glömt hur man gör
men när väl hammaren är greppad
så är det lite som att cykla..

Jag slipper tänka just då
inga ord som brusar i mitt huvud
nollställer och låter andra sinnen regera
blir ett redskap i en process

tillåter mig själv att befrias
för även här på vår jord
så kan jag sväva lite över marken
om så bara för ett ögonblick...




Fri vers av Järnkatten
Läst 530 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-09 11:47



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Det är precis så "tyngdlös" vi ibland måste få känna oss! En lycka att få försvinna en stund inför all världens bekymmer ...
2011-10-12

  Anna*
Ahhh, så fint! Precis så är det när jag målar eller skriver musik. *ler*
2011-10-10

  Osvalds_Dotter VIP
Du målar en bild för mitt inre,,,

igenkännande rader,,,

Jag jobbar också med mina händer,,,

och jag känner igen känslan du beskrivit,,,


Läckert!
2011-10-09

    Birgersdotter VIP
Härligt du svävar lite....
2011-10-09

  Elwania
En av skapakraftens mäktiga gåvor
skönt förmedlat
2011-10-09

    Lars Gullberg
ÅÅÅH va jag tycker om dessa rader

att ha i fickan och plocka upp ibland

Meditativt och rogvande

allt det vi behöver

Tack

Lars
2011-10-09

    Max Poisé
Mycket snyggt och jäkligt kompetent text!
2011-10-09

    huldran
smida medans järnet är varmt
2011-10-09

  LenaJohansson VIP
att smida är en avundsvärd sysselsättning....:)
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten