Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har varit ute och eldat löv




TJÄNARE

Eld och vatten

är bra

som tjänare

Men inte som

härskare

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-09 14:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Strålande bra!
2011-10-10

  Ninananonia VIP
Djupt och vist...
2011-10-10

    Bodil Sandberg
Sant som det är sagt!
2011-10-10

  Alva Johnsson VIP
Farliga element om
de handskas fel
2011-10-10

  Anna*
Helt sant och koncist ett uttryck för mycket i livet! Applåderar och sparar
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
..och jag krattat...
mycket bra skrivet
2011-10-09

  Larz Gustafsson VIP
När det gäller eldvattnet är det inte bra alls.
2011-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Precis som känslorna.
Eller eldvatten.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP