Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen lyser kall

Månen lyser kall
på jorden.
De lidande, sårade, pinade
de plågade, sargade
de lemlästade
lyser röda på jorden.
Medan de med de stora
orden är
de riktigt
små på jorden.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP