Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt har en början...


Ett slut

vid mitt dike
samlas krafter

till att stänga sommarens
fröjder

vid mitt dike
knyts kontakter till dvalor

några svalor som flyger sin kos
långt bort i från tvi och ve




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman