Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Det är knäpptyst, det enda ljudet är surret från datorn. Mitt ansikte är självlysande i det matta skenet från datorskärmen. Blek, trötta ögon [Ful]. Här sitter jag. Igen. Vaknade när jag drömde om sönderslitna hundar och gubbar med käpp. Som vanligt. Men det gör inget, jag har fått sova mina 2 timmar inatt.
Hjärtat håller på att slita sönder revbenen i speedad version. Idag börjar skolan. Dit har jag inte gått på över ett halvår, varför måste jag dit igen? \"Ta det lugnt.\" Ta det lugnt är det enda de säger. Hur fan ska jag ta det lugnt när halva skolan glor på varenda djävuls-tugga jag göder min fantomfetma med? [Inte fantomfetma. Du är FET]
Ja, här sitter jag. Det är säkert 16 grader i rummet och klockan är 06:23. Det står ingen bakom mig. INGEN. [Hjärta, för helvete! Lugna ner dig]
Satt uppe till halv fem inatt och la pussel. Det fattades fyra bitar. Meningslöst. Så nu ligger det 996 pusselbitar i regnbågsfärger [svart] på mitt golv.
Imorgon har jag vägning. Fasa. Har haft tillägg hela veckan så jag har säkert gått upp 10kg. Fast, nej. Elva låter mer realistiskt för en vecka. [Fetto] Anorexidjävulen bråkar med mig. Jag ger den en klapp på axeln.
Det är någon som slår mig i magen. Igen. [Helvete! Du äter ju som en jävla GRIS, hur fan kan du vara hungrig!??] Har inte kännt någon hunger på över ett halvår. Jag kommer säkert att äta ihjäl mig nu när den kommer galopperandes på sin svarta hingst. Jag önskar att hingsten kunde dö.
Det är knäpptyst, bortsett från den surrande datorn och mina egna, (endast mina egna hjärtslag). Jag är rädd. Skiträdd faktiskt.




Övriga genrer av flisan_jag
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-01-11 06:42



Bookmark and Share


    Mymlan.
Den är verkligen fylld av smärta. en sann smärta som är så äkta att de gör ont i mig med.
2008-10-03

  madinsane
*KRAMAR OM*
vilken fabulöst skriven text. så till brädden fylld av ångest. vilka beskrivningar! och vilka knytnävsslag. den gör riktigt riktigt ont!!!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag