Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetshud i månskensblått

Vi pratade
Vi älskade
Vi var intesitet
Magnetiska
Statisk elektrisitet

Du reste dig ur sängen
Din hud som sammet
I månsken
Dina tatueringar
Svarta Törnrosor som klättrar på din kropp

Du gick naken ut i köket
För att hämta vatten
Till mig
Ensamheten blev outhärdlig
Kylan påtaglig
Tankarna trängde sig på

Jag tassade ut i köket
Bara för att se
Att du var verklig
Att du fanns kvar
Sakta sakta
Nära nära
Förenades

Du glödde
I månskenet
Vet du det?
Att du lyser alltså
Att jag dras till dig
Som flugorna dras till ljuset

Vi gick och la oss
Vi pratade
Vi älskade
Vi skrattade
Vi somnade

Vi vaknade
Vi pratade
Vi älskade
Vi skrattade
Vi levde

Jag lever




Fri vers av flisan_jag
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag