Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en helg med hårt festande är det ganska lätt att känna så här.


Tillfälligt permanent

En tillfällig famn att känna sig tillfälligt trygg i

En tillfällig kärlek att tillfälligt överösas med

En tillfällig doft

Som tillhör en tillfällig man

En tillfällig känsla

Som känns tillfälligt permanent

Allt handlar om tillfällig tajming

Allt handlar om att säga rätt saker vid rätt tillfälle

Eller ett tillfälle att inte säga någonting alls

Det enda som skvallrar om vad som har hänt

Är mina kläder som inte luktar jag

Dom luktar tillfällig man och tillfällig kärlek




Fri vers av flisan_jag
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-09-03 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag