Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fest i Tumba med droger och död. Eller något. Jag har lärt mig en läxa. Mig och alla som tycker om mig.


Snedtripp

Jag höll på att dö för 6 dagar sedan
På riktigt
Jag hade 5 olika droger mitt blodomlopp
Jag snedtrippade
Överdoserade
Däckade
Fittan som bodde i huset ville inte säga
vart hon bodde
Till ambulansen som var på väg
Som ville hämta mig
Som trodde jag skulle dö
Jag minns
Ett töcken
En massa händer som tog pulsen
Människor som skrek
Jag som skrek
Fast jag trodde bara att jag skrek
Och pratade
Tydligen kom det bara mummel
Jag kunde inte röra mig
Jag hörde precis allting
Men jag såg ingenting
Kände ingenting annat än att jag frös
Allt gick i slowmotion
Jag trodde att det var slutet

Aldrig har jag känt mig så liten
Som när mamma kom som en ängel
Och sa att allt skulle bli bra igen
Aldrig har jag känt mig så liten
Som när pappa lyfte upp mig från badrumsgolvet
Aldrig har jag känt mig så liten
Som när mamma vakade över vartenda andetag
Aldrig har jag känt mig så liten

Jag är förbannad
På mig själv och på andra
Jag hade eget röka med mig
Det kändes ok
Och alkohol
Redan där var jag nästan medvetslös
Sedan tyckte HAN att jag skulle testa LSD
Och speed
Och morfin
Amfetamin
Kokain
Jag sa nej
Jag sa att jag klarar mig nog utan
Dimmig fylleblick sa väl annat
För plötsligt låg jag där
Med hans glas i handen
Han sa att jag behövde dricka
Behövde
Så jag drack
Fast jag innerst inne visste
Att det bara var en massa kemikalier
Som jag tvingade i min kropp

Sedan skrattade dom åt mig
När jag sa att jag skulle dö
När jag sa att jag inte kunde andas
När jag tuppade av
Och mumlade konstigt
När jag kräktes överallt
När jag trodde att det var kört
Dom S K R A T T A D E

Fuck you säger jag bara
Fuck you




Fri vers av flisan_jag
Läst 552 gånger
Publicerad 2007-11-29 19:59



Bookmark and Share


  madinsane
:(
jag vet att man inte ska tolka dikter personligt, men vaffan..
hur ska jag kunna låta bli?
lilla tös...
lilla, söta, söta tös...
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag