Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen vacker jävla saga

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Stå lutad över toastolen
För att kräkas upp ångesten

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Ligga i ett främmande badrum
Och bada i sina egna spyor

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Ligga hopkurad på mattan
Med rakbladet i handen

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Svälja 3 treo comp
Så fort det blir jobbigt

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Stå och nypa sig i fettet
Så fort någonting går snett

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Gå omkring med stora blåmärken
Då hammaren blir enda utvägen

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Ta emot alla meningar och ord
Och göra om dem till kritik

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Klottra ner sovrumsväggen
Bara för att bekräfta att jag är felfelfel

Det är ingen vacker jävla saga
Det här med att
Sitta i en mörk vrå
Och patetiskt gråta över ingenting

DET ÄR INGEN VACKER JÄVLA SAGA
ATT VARA FEL FEL FEL




Fri vers av flisan_jag
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 13:14



Bookmark and Share


  madinsane
jag kan inte förmå mig att försöka ge mig på någon slags konstruktiv kritik då denna riktigt biter sig fast.
ord blir för skört..
och det gör bara ont.
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Smärtsam läsning om ångestens krafter..
Men jag tror att andra människor ändå
är största orsaken att man själv känner
sig \"fel\"/B
2007-11-29

    ingvar VIP
Nej, livet är ingen jävla vacker saga.. Håller med. Bra skrivet, hur som helst.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag