Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt, Spring

Narcissus, he met
a fairy wet, instantly
he said, you love me

Fairy wet, then said
Using you, I satisfy
my need, then leave you

The agreement made;
both thinking "Triumph!", digging
their own shallow graves




Bunden vers (Haiku) av Tenshinhan
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-10-09 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan