Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst smärta

att skrika men inte höras

kan få en människa att förgöras


det är svårt när ingen förstår

att det kan göra ont även utan sår




Fri vers av solvarg
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 23:54



Bookmark and Share


  Dilsewat
Bra skrivet... Inget sår är litet nog att det inte är ett sår.
2011-10-17

    SophiaZ
Det där är jag. Fina ord!
2011-10-15

    ej medlem längre
Dina ord berör - underbart uttryckt!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg