Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord som talar...


Några få ord

skulle
aldrig någonsin drömma om att

svika dig

aldrig någongång

det finns inte på min
karta
min världsbild är större än så

skulle
inte heller någongång göra dig

ledsen

aldrig någonsin

det ordet finns inte i min
vokabulär

mitt ordförråd är större än så




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en önskan, en förhoppning som är stor och avslutsraden säger mycket!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman