Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om rädslan för närhet


Sköra isar


Jag får inte...

Jag går över sköra isar

Verklighetsfrämmande och skrämmande
ter de sig

Och då blir jag plump

Klampar in
stampar sönder
krossar hårt

Det sköra

Ville jag förstöra


Varför detta hat

Varifrån detta dödliga gift

denna fruktansvärda kraft

som hånar
utsläcker
kväver

i blint raseri

Lev inte!
Våga inte försöka förstå mig
Våga inte inbilla dig att du kan nå mig,
ta mig till dig

För jag är Döden

Fylld av giftiga taggar
som skjuter ut likt pilar när någon kommer nära

Iskallt gräver mina klor ut ditt kött
sliter dig i stycken

förför
förgör
förstör

Vänder om
och går bort igen

Som om ingenting hänt




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-10 10:16



Bookmark and Share


  Anna*
Lite av samma tema som min senaste =0) Kände igen känslan och din ingress bekräftar! Applåderar varmt <3
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus